vineri, decembrie 11, 2009

Atât.

Scriu de sinistrul Cătălin Voicu de doi ani şi jumătate. Şi în ciuda celor scrise, nimeni, dar nimeni din presă n-a fost interesat să continue acest subiect. Pe cât de ciudat, pe atât de interesant, nu?

Oricum, nici nu mai contează. Important este că azi, sinistrul personaj a fost ridicat de DNA de acasă, "în faţa vecinilor". Cel puţin el aşa a declarat... Mi se pare culmea şi poate lumea a uitat, dar eu sigur nu. Sinistrul Voicu stă fix lângă Palatul Cotroceni. Deci la ora aia, vecinii nu erau acasă...Erau la Bruxelles.

În fine, părerea mea e că toată această măreaţă operaţiune trebuia să se întâmple mult mai demult. Acest om nici nu trebuia să fie în Parlamentul României. Nici în Senat, nici în Camera Deputaţilor. Şi nici în Palatul Cotroceni pe vremea lui Ion Iliescu. Trăieşte din şantaj, trafic de influenţă, manevrare de dosare şi informaţii importante, clasificate şi secrete despre oameni foarte importanţi, legături cu lumea intelopă, cu crima organizată şi cu servicii speciale extrem de ciudate, interesante, dar şi periculoase . Asta a făcut, asta face şi asta va face toată viaţa. Din punctul meu de vedere, Voicu este un capitol închis.

Dar poate vă întrebaţi ce importanţă are săltarea lui Voicu de către DNA în toată această perioadă? Păi, are...Bineînţeles că are. Pentru că Voicu este „legătura”. Legătura dintre unele personajele politice şi tot ce e mai groaznic. Acel groaznic ce stă în spatele lor.

Păi s-o luăm băbeşte. Despre cine vorbim? Spune chiar sinistroşenia de Voicu. Şi telefoanele pe care el singur, singurel le-a dat atunci când a fost săltat de acasă, de lângă Palat.

Mircea Geoană. Liderul PSD Mircea Geoană a fost sunat, vineri dimineaţă, de senatorul PSD Cătălin Voicu, când fost ridicat pentru a fi dus la DNA, dar nu a fost înştiinţat oficial, ca preşedinte al Senatului, în vederea unei aprobări pentru eventuala reţinere a acestuia, au declarat surse din partid. Potrivit surselor citate, Cătălin Voicu l-a sunat Geoană după ce a fost reţinut de DNA. (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.16)

Viorel Hrebenciuc. Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, vineri, la sediul central al partidului, că a fost sunat în cursul dimineţii de senatorul PSD Cătălin Voicu, acesta spunându-i că a fost "săltat" de pe stradă "ca un infractor". "Mi-a spus că a fost săltat de pe stradă ca un infractor. Or, el este senator al României şi nu putea fi reţinut decât dacă era un flagrant sau o chestiune de acest gen. Altceva nu ştiu", a spus Hrebenciuc. Întrebat dacă Voicu i-a oferit detalii despre situaţia sa, deputatul PSD a răspuns: "Nu mi-a spus altceva decât atât, nu ştia nici el motivul. Mi-a spus că i-a fost oprită maşina, că a fost scos afară din maşină cu forţa". (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.45)

Marian Vanghelie. Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, că l-a sunat pe senatorul PSD Cătălin Voicu, după ieşirea de la DNA, în cadrul convorbirii acesta transmiţându-i că "lucrurile sunt complicate" şi că ar trebui să vorbească mai puţin, pentru a nu cădea suspiciuni şi asupra lui. Întrebat, iniţial, dacă aducerea lui Voicu la DNA a avut legătură cu dosare de la MAI, Vanghelie a precizat că nu ştie despre ce este vorba şi că nu a vorbit cu Voicu. "Nu ştiu despre ce este vorba, că nu am apucat să vorbesc cu dânsul", a spus Vanghelie. Întrebat punctual dacă a vorbit vineri cu Voicu, Vanghelie a revenit şi a precizat că a avut o convorbire telefonică cu acesta.(Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 17.17)

Dumitru Venicius Iliescu (Mitică Iliescu). “Si generalul Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, afirma ca aducerea lui Catalin Voicu la DNA reprezinta "un semnal dat membrilor Curtii Constitutionale".El sustine ca a fost informat ca la PDL s-a discutat "sa se faca absolut tot ce e posbil ca Basescu sa iasa in fata lui Geoana cu cel putin 50 - 60.000 de voturi"."Am informat stafful de campanie al lui Mircea Geoana sa ia masurile necesare pentru ca se incearca fraudarea alegerilor", a spus Mitica Iliescu, care a adaugat ca si el a fost monitorizat un an si jumatate pentru atentat la siguranta nationala”.(Hotnews, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 16.32)
Nu, zău? Dar ce treabă avea Mitică Iliescu cu stafful de campanie al lui Mircea Geoană? Nu putea să stea liniştit, pe domeniul său de la Mogoşoaia, cu slugile şi căprioarele lui? Sau poate monitorizarea l-a neliniştit şi mai mult... Mda..

Vă întrebaţi ce-i leagă pe toţi aceşti oameni? Banii, puterea, informaţiile, serviciile, dosarele, şantajul, cămătarii, lumea interlopă şi, în general, tot ce e mai subteran în lumea subterană social-democrată. Repet, în caz că cineva a uitat.

Care-i ierarhia?

Mitică Iliescu – capul.

Cătălin Voicu- unul din executanţii lui şi cea mai strânsă legătură a lui Mitică cu PSD.

Marian Vanghelie- unul din executanţii lui Cătălin Voicu şi, indirect, ai lui Mitică Iliescu.

Viorel Hrebenciuc- al doilea executant al lui Mitică Iliescu.

Mircea Geoană- un om care a vrut să câştige puterea în România şi care a avut nevoie de toate
aceste personaje, bazându-se foarte mult pe ele. Este încă preşedinte al PSD.

Despre tot ce înseamnă Mitică Iliescu, Cătălin Voicu, Marian Vanghelie şi restul echipei lor- citiţi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

9 comentarii:

Bogi spunea...

esti tare! stiam ca exista oameni asa de groaznici in politica romaneasca si mai ales in partea pesedista dar nu stiam ca sunt si jurnalisti cu oo care chiar sa zica ceva scandalos si nu numai despre basescu si flota si cam atat.
in articolele astea (desi nu-mi vine sa cred ca sunt 100% adevarate, se vede raspunsul la intrebarea pusa de toti votacii psd "ce a facut basescu in ultimii 5 ani?" eh mi se pare destul de clar, nu a lasat sa se dezvolte asemenea oameni desi stiu ca mai este cate un videanu, un cocos etc in pdl care nu sunt imaculati.
Succes!

Lorysor spunea...

Felicitari pentru post, felicitari pentru blog. Este pentru prima oara cand intru pe acest blog si sunt SOCATA de informatiile legate de mafia din Romania.
Dumnezeule, acum chiar o sa ma rog sa nu se repete turul II si sa ramana Base la putere, fiindca Geoana chiar are prea multe ... sau prea MULTI in spate.
Vreau sa remarc calitatea tuturor posturilor din link-uri, par informatii foarte documentate si in general calitatea blogului este foarte mare.
FELICITARI

carp popescu spunea...

Dincolo de nebunia din ultimele zile se ridica o singura intrebare. Daca e ceva cu "siguranta nationala" asta nu este un ceva la care te hotarasti dimineata dupa ce te-ai barbierit si zici "hai sa fac azi un atentat la siguranta nationala" si pana la pranz te si ridica organele de pe strada. De ce nu a fost ridicat acum doua , trei saptamani, de ce nu au mai asteptat o saptamana pana se linistea nebunia cu alegerile? Singurul lucru pe care il vad este ca cei de la putere - si chiar nu-mi pasa care sunt acestia - le arata catusele celor din opozitie. Nu ma intereseaza genul de politica ""ai mei sunt buni/ai lor sunt diavoli", este vorba pur si simplu de cum functioneaza sistemul. Si daca puterea doar asta face sa conduca prin amenintare si in final prin eliminarea adversarilor, la un moment dat s-ar putea sa se sesizeze si altii ca am cam pus-o in cui cu democratia. In concluzie, mesajul trimis este de cel mai rau augur.

Tudora Sorin-Claudiu spunea...

Pentru ca sunteti ziarist, si pentru ca aveti mai multe posibilitati, verificati, daca va intereseaza si viata lui Mitica Iliescu. Eu va pot spune urmatoarele:
-in 1971 se inscrie la liceul din Strehaia, Jud. Mehedinti si in cursul anului intai este dat afara din liceu pentru ca in clasa a VIII a desenase pe banca, o zvastica. Ceea ce e ciudat este ca, desi are acest antecedent, este primit la liceul militar (cred ca din Breaza);
-in anul 1976 poate fi gasit in scoala militara si, desi nu este dintre cei mai buni, face parte dinactivul UTC pe scoala.
Dupa terminarea scolii ajunge in activul UTC al M.Ap.N si pana la revolutie este avansat pentru merite exceptionale. Culmea, si dupa revolutie e cel mai bun si este avansat peste rand.

alk spunea...

Sarut minusitele ca bine le mai zici! Parol!

Anonim spunea...

Foarte interesant materialul pe care ni-l propuneti. Totul seamana extrem de bine cu "The Godfather". Ma tem insa ca nici Mitica Iliescu nu este il capo di tutti capi. Probabil si el este subordonat cuiva.

Daca imi permiteti as dori sa preiau acest material si pe blogul meu, evident citand sursa.

Unknown spunea...

Si eu am fost, candva, superpasionat de jurnalistica de investigatii, deci cam stiu cat de complicat este sa faci rost de informatii reale intr-un astfel de domeniu cum este relatia dintre politicieni-interlopi-servicii secrete. Cu atat mai mult, vazand ceea ce ati scris, am sintit ca trebuie neaparat macar sa va felicit... E mult, e putin ? Atunci cand scrii cu pertinenta si incapatanare profesionala despre un subiect - sinistrul Catalin Voicu, sa zicem - si luni si luni de zile nici o institutie abilitata nu ia absolut nici o masura, cred ca cateva cuvinte de apreciere si de sustinere, chiar si din partea unui anonim, fac bine. Si la suflet, si la meserie. De fapt, cred ca eu trebuie sa va multumesc pentru ca mai exista jurnalisti cadumneavoastra. Astept, cu nerabdare, continuarea !

emil_m spunea...

Este o mare facatura!Lipsesc cativa pixeli,adica...cei din momentul in care a ajuns in parlament si pana in momentul arestarii,pixeli ce i-au fost daruiti de Voicu lui Vanghelie pentru a se putea folosi de ei in campania electorala.Si acum sa trecem la lucruri mai serioase...pe Vanghelie,Hrebenciuc and company cand ii salta?

zumzet spunea...

scumpete, sa zicem ca te-as crede daca ai si veni cu ceva palpabil, o proba, ceva.....
de exemplu pot sa zic si io ca basescu l-a lasat pe haissam sa scape...dar nu am nicio proba....
crezi ca ma crede lumea?