vineri, ianuarie 10, 2014

EXCLUSIV. Subiectul SUA. Legătura dintre moguli, politicile editoriale în televiziuni și PSD

Mesajele PSD de astăzi, 10 ianuarie, care trebuie folosite de membrii de partid în toate aparițiile publice, pe tema vizitei oficialului SUA, Victoria Nuland la București, dezvăluie legătura dintre moguli ( Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță), politicile editoriale ale unor televiziuni și strategia politică a PSD.

Așa se face că demersul asumat și inițiat de Antena 3, post controlat de familia Voiculescu, despre o petiție care va fi trimisă președintelui SUA, Barack Obama și secretarului de stat, John Kerry, privind presupuse abuzuri în Justiție și nu numai ale regimului Băsescu, se regăsește ca mesaj principal chiar în mesajele pe care membrii PSD trebuie să le exprime și să le popularizeze astăzi, în toate emisiunile de televiziune și aparițiile publice. Foarte important: PSD nu amintește deloc în aceste mesaje că demersul este inițiat exclusiv de Antena 3. Ca atare, PSD își asumă total politica editorială a respectivului post de televiziune pe acest subiect, popularizată intens astăzi, în debutul vizitei oficialului SUA.

Un alt aspect extrem de important este că, în restul mesajului PSD pe tema vizitei Victoriei Nuland în România, se regăsește integral mesajul altui mogul: Sebastian Ghiță. Comunicatul difuzat ieri de omul de afaceri, apropiat al premierului Victor Ponta, deputat al PSD, prin care atât el cât și PSD încearcă să se recredibilizeze, este asumat în totalitate de partid pentru a fi difuzat și propagat în toate aparițiile publice ale reprezentanților PSD. Sebastian Ghiță controlează postul RTV cât și alte zone din presă.  

Din demersul integral al Antena 3 și comunicatul lui Sebastian Ghiță a reieșit poziția publică a PSD de astăzi, așa cum se obsevă mai jos. PSD, principalul partid de guvernare, condus de premierul Victor Ponta, nu are alt punct de vedere pe acest subiect.

Mesajele PSD. Astăzi, 10 Ianuarie 2014.

Comunicatul lui Sebastian Ghiță, om de afaceri, prieten apropiat al lui Victor Ponta, deputat PSD de ieri, 9 Ianuarie 2014.
 Sursa: captură EVZ.ro

Demersul Antena 3 popularizat în toată presa, de ieri, 9 Ianuarie 2014, post controlat de familia Voiculescu.

Sursa: captură Hotnews.ro

9 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa iesim in strada. Voiculescu, PSD&Co ne considera pe toti de acelasi nivel de intelegere a ctiunilor lor ca si pe "privitorii" emisiunilor de la antene si RTV, pe care i-au imbecilizat cu aberatiile si minciunile lor.

Anonim spunea...

In stradaaaaa Fratilor cat mai multi!

Anonim spunea...

Sa ma lamureasca si pe mine cineva, va rog, ce Doamne inseamna "directia buna".
Am observat ca cel mai cinstit guvern a luat premiul international pentru crima organizata, daca facem o analogie nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea insemna in acceptiunea unora "directia buna".

Anonim spunea...

revolutia din "89 a fost ratata, mai este nevoie de varsare de sange....ROMANIA LA LUPTAAAAAA!!!!!

enigma spunea...

PSD-ul nu mai stie pe unde sa scoata camasa dupa ce au jucat cartea nationalismului gaunos. Acum ma intreb daca UE ne considera colonia lor de ce-si mai trimit sotiile si politrucii sa ne reprezinte in Parlamentul European?
Pentru Voiculescu mai stringente sunt problemele din justitie. Minciunile pe care le disemineaza mercenarii postului sunt aceleasi cu cele surprinse in discutiile dintre tata si fiica in rechizitoriul santajului: abuzuri, interventia politicului pentru a amenda statutul magistratilor si a-i pedepsi, batjocorirea hotararii judecatorului, victimizare pe toate caile. Inoculeaza in mintile oamenilor ideea ca oamenii sunt condamnati fara probe dand ca exemplu telepatia sau doar pe baza de probe indirecte fara sa dea definitia acestora. Prin intermediul avocatilor unor inculpati dau publicitatii inscrisuri menite sa arunce in derizoriu actul de justitie (ex.mortul lui Dragnea) si vehiculeaza tot felul de conspiratii, lucraturi ale serviciilor care sa le inchida mustaria. Trist este ca multe persoane se lasa prinse in capcana manipularilor si cred doar ce emit antenistii.

Anonim spunea...

Reintoarcera comunismului in plina desfasurare!

Anonim spunea...

Din pacate aceste lucruri, acesti oameni , caracterizeaza aceasta Natie acest popor , din pacate majoritara in Tara asta ( o natie proasta fara cultura si educatia necesara sa inteleaga lucrurile pe nume ) , o natiune ar carei oglinda reflecta pe reprezentantii lor pe care Ei iau ales pentru ca sunt cinstiti , sinceri, seriosi ,cu frica de Dumnezeu da ? pai in cazu asta poporu este cel mai vinovat , sau .....poate asa vor ei , sau .......sunt si ei la fel ( vorba unor din parlamentul UE ) .

bibliotecarul spunea...

Din pacate f multi cred ceea ce li se arata la antene si tot din pacate multi urmaresc antenele. Nu ca celelalte nu ar fi aservite politicului (nu zic partidelor pentru ca fiecare televiziune este aservita unui partid) exceptie facand, dupa umila mea parere, Nasul tv, care a transmis cel mai mult din piata Universitatii, Pungesti si alte locuri din tara unde lumea a inceput sa se sature. Majoritatea televizinilor au atins aceste subiecte doar dupa ce internetul bubuia de informatii. Apropo, draga Sorina te-am urmarit aseara la b1 tv si mi-a placut cand l-ati incoltit pe SRS. Sunt sigur ca niciun politician nu ar mai veni la niciun interviu daca nu ar avea intrebarile dinainte stabilite. S-a observat ca atuncicand tu si colegul ati pus alte intrebari deranjante domnul SRS a tacut si a refuzat sa raspunda. Un subiect care inca nu s-a discutat inca pe niciun canal tv, ar fi despre darele mortii. Si azi pe crul patriei erau dare clare de chemtrails. Cat mai au de gand sa ne otraveasca? Stiu ca multi nu cred, dar eu zic sa se informeze, sa priveasca mai des cerul si apoi sa comenteze. Sunt sigur ca sunt si alte subiecte importante cum ar fi despre Petrom si contractul cu Romania ca doar traim in tara lui Andrei, Chevron, Marea Neagra, Rosia Montana si cate si mai cate subiecte pot fi deschise in fiecare zi in aceasta tara. Cat priveste ,,scuzele" domnilor din articolul tau, eu unul nu cred desi dnul Ghita e de prin Prahova si unul din sloganurile lui, qlturi de ale dnului Cozma este: sa ne luam tara inapoi ( I'll gasesti la viitoarea pasarela dintre dn1b si dj 102) dar nu prea inteleg cui sa o dam dupa ce o luam si mai ales de la cine sa o luam? De fapt stiu bine dar poate aflu si eu mai multe amanunte de la alti comentatori. PS: daca am fost iar anagramat este din cauza ca am scris de pe o tableta care se misca greu si nu vad tot mesajul ca pe calculator.

Anonim spunea...

Trebuie sa iesim in strada ? )))) cum sa iesi pe strada cand te trezesti SINGUR daca te uiti in stanga si dreapta )))) de ce ? Pt ca Romanii nu sunt uniti , nu tin unu la altu ,nu exista dragoste fata de aproapele tau de conationalu tau , nu lupta unu pentru altu , nu se respecta ei intre ei de fapt si multe multe , pentru asta nu ai sa vezi sa iesim in strada....... niciodata . Educatia , Cultura , Caracteru acestui popor nu permite asemenea lucruri , pt asta este atat de usor sa fie manipulata cu Demagogia asta cu ( ex : acest post de televiziune ) , si asta de 24 de ani , pentru ca lipsesc asemenea elemente foarte importante pentru o Natiune cum este Natiunea Romana .