joi, ianuarie 23, 2014

Mesajele PSD despre accident: Victor Ponta a acționat "prompt". Băsescu va decide dacă STS "dă socoteală"

Moartea a doi români folosită de PSD în scopuri politice pentru premierul Ponta.
1. PSD îl dezincriminează pe premierul Ponta spunând că a acționat "prompt" în cazul accidentului aviatic.

2. PSD susține că "au fost luate măsurile care se impun".

3. PSD spune că va exista un alt act normativ "care va viza situațiile de urgență" iar din echipă va face parte și Raed Arafat. Important: situațiile de urgență sunt deja reglementate în mai multe acte normative.

4. PSD direcționează gestionarea situației și rezolvările spre președintele Traian Băsescu: "Rămâne de văzut dacă și președintele Traian Băsescu va fi de acord să ia măsurile care se impun sau se va opune, nu va fi de acord ca și conducerea STS să dea socoteală pentru modul în care au fost gestionate evenimentele". De menționat că raportul Guvenului nu incriminează STS.

MCV.
5. PSD scrie că raportul MCV a constatat "progrese în domeniul Justiției".

Semnalele lui Dan Voiculescu.
6. PSD preia în linii mari mesajele economice ale lui Dan Voiculescu, președinte fondator PC, om care controlează trustul media Intact, 5 ani cu executare în primă instanță în dosarul ICA, trimis în judecată pentru complicitate la șantaj în dosarul Alexandrescu.


 Postările lui Dan Voiculescu, președinte fondator PC,  om care controlează trustul media Intact:



3 comentarii:

Todirica spunea...

Vai de democratia agresata cu barbarie de Ponta si Antonescu , aparata de Blaga si predicata de Voiculescu! Vai de poporul mintit cu o astfel de democratie! Tot ce poate el sa mai faca este sa astepte ceva nou, de genul Miscarii Populare care se tot anunta dar nu apare, sau sa iasa in strada si sa restarteze un joc democratic nou. Sa iasa in strada? Brrr!... A mai facut-o intr-o iarna si foloasele le-au tras altii. E drept ca atunci s-au lipit de butoane niste craiti la rasarit, dar ce garantie exista ca povestea se va schimba ?
Va gasi si va folosi acest popor oportunitatea istorica sa scape de minciuna si hotie si sa ramana cat de cat stapan la el acasa? Stapan pe ce, pe promisiuni si pe minciuni?
A trebuit sa moara doi oameni ca sa asistam din nou la demiteri si demisii si sa nu se vorbeasca nimic despre modul in care arata legile date de parlament, nimic despre instructiuni de aplicare, proceduri si regulamente deci nimic despre raspunderi la nivel de legiuitor ( pentru care Constitutia nu prevede si nu va prevedea raspunderi si pedepse) . Nimic despre guvernul administrator care poate sa vanda si sa cumpere aproape orice fara restrictii constitutionale. Asteptam incatusati de legi care nu ne apara de abuzurile si lipsa de protectie a statului. Asteptam si privim la televizor cum mor oameni. Asteptam persoane providentiale si nu schimbam sistemul ci ii lasam pe cei care ne fura si ne mint sa il schimbe din nou, tot in folosul lor, prin Constitutia pe care o modifica in mare taina si viteza. Ce conteaza referendumul unor sarantoci in fata unor innobilati de voturi masluite? Ce conteaza doua vieti de nealesi?!!!
Dan Todirica

Anonim spunea...

Aceleasi minciuni care sfideaza absolut strident realitatea!!! Nu cred ca mai sunt multi care sa mai creada aburelile astea ieftine!

bibliotecarul spunea...

draga anonimule din 23.01 ora 15.20, te rog sa ma crezi,nu sunt un naiv, cum mi-a scris cineva la un comentariu facut de mine tot pe acest blog, dar sunt f multi care cred aburelile astea. ma duc la tara constant si vad cum 90% se uita la antena 3, inclusiv parintii mei. nu-i acuz, asta stiu, asta vad, asta cred. am incercat sa le arat unde gresesc si ...nu credeau o iota din ce le spuneam. multi sunt indoctrinati, da, indoctrinati cu ideile antenistilor. asa ca sincer nu vad bine tara asta. numai ramane decit sa participe la alegerile prezidentiale si voiculescu, sa-i puna consilieri pe toata sleahta de asa zisi comentatori de la antena 3, stars si antena 1 ca are sanse de castig la cat de credula este lumea de la tara, si sa vezi atunci trai pe vatrai. ceausescu o sa fie mic copil pe langa gasca asta. la astia,se si vede de fapt ce scot pe sticla in fiecare minut, ora, zi, ca cine nu e cu ei, e impotriva lor si avand tv de partea lor te mananca dimineata la prinz si seara. si lumea aplauda ca la sedintele de partid de pe vremuri. ce pretentii sa avem cand avem asa exemple ca bianca, burlacu, beizadele care mai de care cu sani si fund la purtator si lista continua. deci spuneam, ce pretentii sa avem daca lumea se uita la asa ceva. am auzit si unele comentarii referitoare la ultimul subiect cu drama bietilor oameni din muntii apuseni pe antena 3 care avea la fel tenta politica clara indreptata catre dusmanul lor public nr 1. imi e sila de tot si de toate