miercuri, aprilie 02, 2014

"Grupul organizat". Adevăratele chipuri.


Legendă:
- În pulover albastru, Victor Ponta- premier al României, președinte al PSD.
- Lângă el, în cămașă albă, cel care în final îi face și fotografii- Alexandru Iacobescu- director general RTV, "omul cu banii" căruia deputatul Sebastian Ghiță i-a împrumutat, în nume personal, potrivit declarației de avere, 90,3 milioane de euro, fără să știe să explice de ce. Prietenul foarte bun al premierului Victor Ponta.
- Mai jos cu un rând de scaune, tot în cămașă albă, Sebastian Ghiță- deputatul PSD, "oligarhul", al doilea bun prieten al lui Victor Ponta.
-  Mai sus cu un rând de scaune, în pulover galben, Vlad Dumitru Iacobescu- fratele lui Alexandru Iacobescu, unul dintre "oamenii cu firmele", zis "Picolo".
- În tricou gri, la două scaune de Sebastian Ghiță, stă primarul PSD al Ploieștiului, Iulian Bădescu.
- Undeva, mai sus, încercuit mic- ofițerul SPP al lui Ponta. Acolo are voie să stea. Departe de grup.

Locație: Ploiești
Eveniment: Un banal meci al Asesoft, unde manager general este tot Alexandru Iacobescu.
Data: 21 Februarie 2014.



 Sursa: phon.ro

UPDATE 1. Pentru că nu au nimic de ascuns, astăzi, după publicarea fotografiilor de mai sus pe acest blog, niciuna din imaginile de mai sus nu mai există. Video-ul "a fost eliminat de către utilizator" iar de pe site-ul prahovean care, inițial, publicase atât fotografii cât și filmul- ce erau acolo de mai bine de o lună,  a fost ștearsă întreaga postare. Brusc. Așadar, nu mai există nimic.


UPDATE 2. Riseproject: "În colțul din stânga, în spatele lui Victor Ponta, se relaxează domnul Gabriel Anghel, zis "Ceață", implicat în afacerile "Roșia Montană" și "Flamina". # REPUBLICALOR". Detalii,  aici: :http://www.riseproject.ro/articol/republica-lor-2/



UPDATE 3. Zoso aduce detalii noi. Pentru mai multe, intrați aici: http://www.zoso.ro/pericolele-presei-locale-cazul-phon/

UPDATE 4. Cumnatul lui Sebastian Ghiță, Cristian Anastasescu. Mai multe detalii, aici:  http://www.riseproject.ro/articol/mogulul-din-ceata/

Rise Project (dublu click):
"În 2011, pe Sebastian Ghiță îl înlocuia amicul “Ceață” în firma Glar Construct și o companie offshore în Asesoft. Concret, Minasee Holdings, înregistrată în Limassol, Cipru, a preluat de la magnatul PSD procentul de acțiuni Asesoft. Rudele lui Ghiță, la fel ca înainte, au rămas minoritari până acum trei luni, când un angajat i-a substituit și pe ei.
Adina și Cristian Anastasescu, cumnații deputatului Sebastian Ghiță
Adina și Cristian Anastasescu, cumnații deputatului Sebastian Ghiță  / sursa: Facebook
Offshore-ul cipriot este reprezentat în România de Sorin-Adrian Chirilă, vărul Mădălinei Ghiță – soția lui Sebastian. Un binom format din vărul Chirilă și Cristian Anastasescu, cumnatul deputatului PSD, administrează acum Asesoft Internațional din Ploiești. Însurat cu Adina, sora Mădălinei Ghiță, Cristian Anastasescu servește și pe post de director general al corporației IT.
În paradisul fiscal din Cipru, treaba e clară. Compania offshore Minasee Holdings a fost înregistrată în ultima zi a anului 2010, cu aproape două luni înainte să preia pachetul de 99,4% din acțiunile Asesoft. Încă de la început, proprietarul căsuței poștale a fost Sebastian Ghiță. Asta până în noiembrie 2011, când cumnatul său, Cristian Anastasescu, l-a înlocuit în registrul de acționari ai firmei cipriote.
Prin urmare, familia Ghiță controlează întreaga platfomă Asesoft prin intermediul companiei offshore Minasee Holdings – devenită, astfel, nucleul unui ghem complicat de interese."

6 comentarii:

Anonim spunea...

grup incomplet!!!!!

Anonim spunea...

socialisti de.....dreapta!!!

Anonim spunea...

Felicitari pentru curaj

Anonim spunea...

Ne lamentam degeaba. Romanii i-au ales...romanii sa se spele cu ei pe cap. Ma uit si la interlopul ala ce spui ca e primar...Dumnezeule mare. Cata minte sa aiba oamenii din orasul ala sa voteze un astfel de ceafa lata? Pai cu ala in preajma mi-e frica sa scot si portmoneul ca imi da una in cap si fuge cu el.

Foxcrawl spunea...

Eh,,,ma intreb, oare or fi discutand despre baschet? :) Ce sa-i faci, asa a vrut poporul cel vesnic inteligent.

Anonim spunea...

Phon apartine unui ziarist din Ploiesti pe numele lui Bogdan Enache care are o emisiune, gen talk show pe wyl tv (fosta sau actuala televiziune a lui William Branza). El este nasul lui Iulian Badescu primarul din Ploiesti. Restul se poate deduce…